Mjukgörande massage i Halmstad

Mjukgörande massage i Halmstad

Hej på er

Här kommer en hälsning från ett soligt Halmstad. Jag ska faktiskt ta ut kompledigt från jobbet så idag slutar jag vid lunch för att gå på massage, vilket ska bli helt underbart. Ibland måste man liksom unna sig och göra något särskilt bara med syfte att må bra. Inte för att man måste eller borde eller så, utan bara för att det är skönt, härligt och givande. Jag har blivit bättre och bättre på att njuta av livet och det var verkligen inte en dag försent. Man inser hur mycket det ger när man gör det.

Idag ska jag alltså på massage hos Halmstadmassören och där har jag blivit stammis vi det här laget. Jag brukar varva massage med andra må bra-behandlingar så som ayurveda, healing eller att gå på spa. Ibland gör jag också en ansiktsbehandling eller något sådant. Men nu kände jag att kroppen behöver bli av med lite spänningar och jag vet att massage brukar hjälpa bra för det. Ofta är det kanske stress eller något vi går och oroar oss för som skapar spänningar i kroppen. Lika ofta är det vår arbetssituation om du sitter mycket eller på något annat sätt påfrestar kroppen på ett negativt sätt.

Jag har ett ganska stillasittande jobb så det påverkar nacke, axlar och rygg. Jag försöker tänka mig för att upp och resa mig ibland och rulla axlar eller liknande, samt att ställa mig upp ibland eftersom vi har höj- och sänkbara skrivbord. Man får försöka göra det man kan och då är ju det enkla knep man kan ta till att göra vissa rörelser emellanåt så man inte stelnar till. Förutom att få bort spänningar från kroppen så är det liksom den välgörande beröringen som verkligen gör gott för välmåendet. Nu är det väl bäst att få lite mer jobb gjort innan jag ska sluta för dagen. Ha det så bra och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.