Schiölds Hundkoja Friskvård, Rehab & Träning

Schiölds Hundkoja Friskvård, Rehab & Träning

God förmiddag och hjärtligt välkommen hit! Idag hade jag tänkt skriva ett rekommendationsinlägg till er, då jag vet att ni verkligen gillar den typen av inlägg. Dagens rekommendation är företaget Schiölds Hundkoja Friskvård, Rehab & Träning. Dit har jag vänt mig för hundmassage i Örebro.

Min hund är mitt allt, sedan jag fick honom för tre år sedan har vi verkligen gjort allt tillsammans. Det var som att en del i mitt hjärta fylldes ut, det finns inte längre något tomrum. I tre år har vi lärt oss massa nytt tillsammans och vi har upplevt mycket roligt. Jag tar mycket av min fritid till att aktivera honom, vi tränar bland annat agility och tricks. Under den senaste tiden har jag dock märkt att han inte är lika pigg på att aktiveras som han tidigare har varit, vilket har fått mig att fundera kring vad som är fel. Av egna erfarenheter vet jag att man inte är pigg på så mycket om man har ont i kroppen, därför provade jag att ge honom lite massage. Det visade sig vara väldigt effektivt och han mådde mycket bättre efter det, därför började jag fundera kring professionell hundmassage i Örebro. Jag sökte upp det här företaget då jag visste att de jobbade med just hundmassage, för att min älskade hund skulle få den bästa hjälpen. Han mådde mycket bättre redan efter första massagen, så jag fortsatte att gå dit. Än idag går jag dit med jämna mellanrum för att min hund ska må så bra som möjligt, så att vi kan fortsätta vårt aktiva liv. Som ni märker gillar jag verkligen det här företaget och deras hundmassage i Örebro, därmed kan jag även rekommendera dem till er. 


Kommentarer är stängda.