Spänningar i axlarna

Spänningar i axlarna

Hej där bloggen! Jag kommer idag att prata om en lustig händelse som inträffade i helgen. I fredags var min tanke att gå på massage efter jobbet, inte för att jag på något sätt hade ont i kroppen utan mer för att lyxa till det. Direkt efter jobbet så fick jag istället ett samtal av min kompis som tydligen var på väg hem till mig, så planen med massage fick ändras direkt. Min kompis, som bor en bit utanför Stockholm, hade packat väskan för att stanna här ett bra tag. Hon skulle arbeta på Östermalm i några veckor och givetvis erbjöd jag min soffa till henne. Vi gick ner på fredagskvällen till en restaurang och käkade lite middag, tiden rullade på i ett rasande tempo och ett par timmar efter midnatt så var vi hemma. På vägen hem så var det nästan som att ögonen gick i kors, så trött var jag. När vi väl kom hem så var det raka vägen till sängen, men det fanns ett problem. Jag kunde verkligen inte somna, hur trött jag än var så gick det inte. Det var som att båda min axlar hade låst sig och smärtan var faktiskt väldigt hög. En timme gick utan någon sömn och sen gick det ytterligare en timme, till slut så hade i princip hela natten gått och jag hade inte sovit en blund. När klockan var sju på morgonen så gick jag ner till matbutiken för att köpa något smärtstillande läkemedel, därefter gick jag upp och kunde äntligen somna. Den här händelsen satte verkligen sina spår för resten av helgen och jag undrar vad som hade hänt om jag hade gått på massage i fredags istället. Antagligen så hade jag sovit som en stock istället för att ligga vaken hela natten. Det får bli en massage idag helt enkelt.  


Kommentarer är stängda.