Vill du i Bjuv gå på café?

Vill du i Bjuv gå på café?

Hej och god eftermiddag och välkomna ska ni vara till ett nytt inlägg här på min blogg. I år har jag semestrat på hemmaplan och det innebär att jag mest har tagit små dagsturer med bilen, för här i Skåne finns det verkligen mycket att se och uppleva. Jag har varit både på slott och besökt nationalparker och efter att man varit ute några timmar med bilen sitter det gott med kaffe och en bakelse. Jag tror jag har besökt de flesta caféer som finns i Bjuv, och det finns ett och annat café i Bjuv med omnejd och bara för ett par dagar sedan så besökte jag ett café i närheten av Bjuv som jag inte varit hos förut, och det är ett café som heter Sannes Smått & Gott

Där finns ett brett utbud av både smörgåsar, kakor och godis. Vill man köpa med sig något i farten så går det bra annars kan man sitta ner en stund i caféet och det var precis det som min svägerska och jag gjorde. Just den dagen hade vi varit ute i en klädbutik som hade rea och efteråt föreslog jag att vi skulle söka upp något café i Bjuv och så åkte vi till Sannes Smått & Gott. Där hade jag varit förr men då låg det en bensinstation där. Alla ni som är på genomresa tror jag nog hade tyckt om att komma till Sannes Smått & Gott. Till och med i våra krokar av vårt avlånga land går det att ha en riktigt trevlig fritid och en sak att fördriva tiden med är ju helt enkelt att gå på café i Bjuv med omnejd. Nu hade jag inget mer att berätta, i alla fall inte om det här. 


Kommentarer är stängda.